徒手塑形.唔反彈香港小姐陳倩揚的分享三年不反彈的實證拯救女人三大危機肥胖期天然不反彈的方法輕鬆躺著瘦身

 

 

 

 

顧客個案參考:

藝人林穎彤 Bella:

咁講到身型啦其實我真係唔算肥 ,但係同一般女仔一樣,我的座位同大脾有肥肉, 但條腰就瘦,所以身型比例就不平均,正煩腦時,究竟有冇方法可解決,Grace幫我選擇冰火溶脂立即瘦技術,個半月時間,贅肉全消失,最後我要求BioSlim幫我做埋徒手豐胸,為著更顯出女性體態美,多謝,BioSlim全心全意幫我。

 


港姐陳倩揚:

能夠Keep 住今日的身形4年唔反彈,都因選擇了「徒手塑形」。除了減去32磅*,更塑造美好身段,最重要係鎖緊線條,咁就無機會反彈。


 

 


藝人鄺文珣:

身形對女性來講好重要,尤其產下2個BB。經BioSlim做完儀器+「徒手塑形」療程,減了29磅Keep住6年不反彈*,好難得架,咁有實力。


Liz Ma:

做model 是我的職業,美貌與身材相當重要,有BioSlim 為我雕塑線條,終身做Model都唔駛擔心。


歌手Ivy Chow:

歌手除有靚聲線外,身形都很重要,BioSlim為我塑造曲線玲瓏的身形,5年都Keep住。我愛上徒手塑形技術。


大學生May Li:

由細到大都係肥妹仔,大學畢業後出來找工作,由於身形問題,好像難找工作,朋友提議不如去瘦身。可能外形有改善對找工作有幫助,於是找BioSlim瘦身,Grace為我設計了一套綜合療程,三個月減了20磅*,「徒手塑形」將我線條雕塑得玲瓏曲線。易家已經5個月啦,鎖緊線條身形不容易反彈,多謝BioSlim。

由137磅減至117磅


徒手塑形.唔反彈香港小姐陳倩揚的分享三年不反彈的實證拯救女人三大危機肥胖期天然不反彈的方法輕鬆躺著瘦身

 

 

*纖體效果因人而異, 需配合均衡飲食。

返回最頂